MOVIMENTS

Dades de contacte:

ZOOM es una peça de circ, teatre i pintura que ens endinsa en la terrible inquietud humana de superació. Ens mostra que la naturalesa humana és buscar espais de llibertat. Primer distants, dos cossos es troben en un racó. Uneixen forces per assolir el seu objectiu; sortir d’aquest espai. Per això hauran de col·laborar i aprendre dels errors. I és que la sortida sempre ha estat allí. Només els hi ha fet falta trencar amb les regles preestablertes, parar atenció a ells mateixos i la sortida apareix.
TRAJECTÒRIA: Companyia fundada l'any 2013 després de passar pels estudis de Teatre Gestual a l'Institut del Teatre de Barcelona. Fa més de deu anys que trepitgem escenaris de Mallorca i Catalunya, de la resta de l'estat i fins i tot alguns europeus en l'àmbit teatral i de moviment. Les ànsies d'augmentar el coneixement i les capacitats físiques ens han portat al món del circ; on ens hem especialitzat en la tècnica dels equilibris acrobàtics. Amb la cia. MOVIMENTS hem produït tres espectacles i un número de circ.
VÍDEO PICHING: https://vimeo.com/212801210
ZOOM work in progress
ZOOM es una peça de circ, teatre i pintura que ens endinsa en la terrible inquietud humana de superació. Ens mostra que la naturalesa humana és buscar espais de llibertat. Primer distants, dos cossos es troben en un racó. Uneixen forces per assolir el seu objectiu; sortir d'aquest espai. Per això hauran de col·laborar i aprendre dels errors. I és que la sortida sempre ha estat allí. Només els hi ha fet falta trencar amb les regles preestablertes, parar atenció a ells mateixos i la sortida apareix.
LADY, FRANK & STEIN
El Doctor Frank us vol mostrar l'experiment més gran del món: LA RESURRECCIÓ!! Ell vol reviure la seva dona, el seu amor, la Lady. Per aconseguir-ho necessita l'ajuda de Stein; una jove amb moltes ganes i poca experiència. Aconseguirà el Doctor acabar l'experiment amb èxit? Un espectacle on l'humor i les acrobàcies faran riure a tota la família.