KASUMAY

Circo Los
Catalunya
6/5/2023 | 19 h
60 min
Per a tots el públics
Pont de la Vila Roja

Tres persones molt diferents entre si es troben al voltant d’una taula, estan esperant una telefonada d’una oferta de feina. Això provoca rivalitat i confrontació entre elles, ja que cadascuna està convençuda que el seu perfil és l’ideal.

És possible que estiguin esperant la telefonada que els canviarà la vida. Ens sorprendran amb les seves reaccions i ens divertirem pel caràcter de cadascuna d’elles.

De vegades és difícil bregar amb la personalitat i el comportament d’altres persones però, com que res del que és humà ens és aliè, finalment els nostres tres personatges hauran d’aprendre a conviure amb els altres i a tolerar les seves bogeries.

KASUMAY, ambientat als anys seixanta i setanta, pretén que el públic viatgi cap a aquesta època, tot transportant-lo a un univers particular i únic, amb el circ com a vehicle idoni per tal d’explicar la història de com tres persones aconseguiran acceptar-se a la fi, comprendre que juntes vivim millor i, sobretot, que amb humor podem superar qualsevol obstacle.