Jornadas profesionales

Taller  – Enric Ases
CEIP Nou Alcúdia
Del 2 al 4 de maig | De 10 a 17 h
20 € membres de l’APCIB
50 € resta de professionals

 

Processos de creació col·lectiu

L’objectiu d’aquest curs és exposar pautes, protocols i maneres d’organitzar un procés de creació en col.lectiu perquè sigui flexible i exhaustiva alhora, així com sistematitzar analíticament les diferents fases d’aquest, amb la intenció que tots aquells que hi participin puguin expressar el més autèntic de si mateixos, conjugant catarsi creativa, mètode i rigor. Un mètode de treball on són necessàries grans dosis de generositat, atenció i respecte per l’altre i on caldrà que tothom focalitzi el seu talent en benefici del projecte comú.

Taller  – Juliette Baume
Sala Polivalent – Auditori d’Alcúdia

5 de maig | De 10 a 12 h
Activitat només per artistes i companyies professionals

Producció & Creació. Dur a la feina de producció tot sent artista

Produir un espectacle implica projectar i tenir clares les diferents fases i tasques que caldrà desenvolupar en paral·lel al procés de creació,i en estreta relació amb aquest, perquè desemboqui en una estrena.

Quines són aquestes fases? Què haurem de tenir en compte?

Abordarem en aquest taller els diferents aspectes d’un procés de producció sota el prisma d’una rigorosa planificació:

• Les diferents etapes del procés.
• Les eines (dossier, pressupost, cronograma).
• Els recursos (els suports, les ajudes, l’equip).
• La comunicació.

Luis Lozano
Plaça de Toros. Alcúdia
5 de maig | De 12.30 a 14 h

Punto de encuentro + Vermut professional

“Hem hagut de sofrir una pandèmia perquè valorem, prou, la importància de dues paraules, que haurien de ser fonamentals, en les nostres relacions amb els altres: cura i afectes. 

Crec que en general, i en el nostre sector en particular, totes i tots ens necessitem. Podríem mirar-nos doncs, amb una miqueta més de benevolència. L’objectiu de ‘Punto de encuentro’, el desig, és, tan sols, obrir un procés de diàleg i aprofundir en el coneixement entre les persones que componen aquest sector, (aquí ningú vendrà o comprarà res), amb profunditat, sense caure en la altisonancia o en els retrets, potser més prop del murmuri, on es produeixen escoltes empàtiques, que segurament tindran a veure amb renovacions personals i la desaparició d’alguns prejudicis. 

Això no sembla fàcil, perquè si ho fos, crec que ja s’hauria produït en els diferents fòrums on coincidim. Però la proposta és intentar-ho. No hi ha pretensió de sembrar cap llavor d’una nova associació. No busquem unir. Al final, si totes i tots ho considerem així, podem plantejar nous punts de trobada».