EXPOSICIÓ CIRCAIRE 2024

Títol:Circ Bover’ fotografies de Pep Bonet
Autor: Pep Bonet

Inauguració: a determinar
Ubicació: Auditori d’Alcúdia

A través de la mirada del fotògraf podem compartir moments de diversos espectacles i artistes que conformen la trajectòria de la companyia Circ Bover.

Sobre l’artista:

Pep Bonet
Colònia de Sant Jordi, Mallorca, 1974

Director de cinema documental, fotoperiodista i membre fundador de l’agència fotogràfica NOOR. El seu treball és reconegut a nivell internacional i es centra en la captació dels moments més desequilibrats del món en el que vivim. Ha recorregut gran part del món com ara Somàlia, cuba, Vietnam, Tailandia, Hondures i Àfrica, entre altres. L’objectiu de la seva camara ens transporta a la reflexió sobre temes com ara la vida de nines i nins a suburbis, malalties, carència d’aliments a l’àmbit rural i l’activisme polític. Bonet aporta una mirada crítica que permet difondre els testimonis de poblacions desateses, marginades i oblidades.

La seva obra ha tingut diversos reconeixements com ara els premis: Kodak Young Photographer (2003), Millor Fotògraf de l’Any 2004 (Luchetta Foundation, Triestre), W. Eugene Smith Humanistic Grant in Photography (2005), 2º Premi World Press Photo a la categoria d’Esports per la sèrie «One Goal» (2007), 2º Premi World Press Photo (2009), Medalla d’or d’honor, Consell de Mallorca (2012) i Primer Premi World Press Photo Online short 2013, entre d’altres.

Més informació: https://pepbonet.com